Οδηγίες ΑΔΜΗΕ για το ασφαλές πέταγμα των χαρταετών

Οδηγίες ΑΔΜΗΕ για το ασφαλές πέταγμα των χαρταετών

Αν ο χαρταετός μπλεχτεί σε καλώδια, μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε 

Οδηγίες ΑΔΜΗΕ για το ασφαλές πέταγμα των χαρταετών
Συμβουλές για το ασφαλές πέταγμα των χαρταετών έστειλε ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ο ΑΔΜΗΕ αναφέρει:

Μην πετάτε το χαρταετό σας κοντά σε πυλώνες και γραμμές Υψηλής Τάσης ή κοντά σε Υποσταθμούς, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για εσάς και διακοπή της παροχής ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή.

Αν ο χαρταετός σας μπλεχτεί σε καλώδια, τότε για την ασφάλειά σας:

1. Μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα.

2. Μην προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε πάνω σε πυλώνες Υψηλής Τάσης, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι από τα παραπάνω, επικοινωνήστε άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «χορογραφία» στη συνάντηση Μακρόν-Τραμπ στον Λευκό Οίκο - Τα μηνύματα για Ευρώπη, Ουκρανία και σπάνιες γαίες

Καιρός: «Ανάποδο Π» μέχρι και την Παρασκευή - Οι εκτιμήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Βίντεο: Έξαλλος ο Άλεκ Μπάλντουιν με σωσία του Τραμπ που τον περίμενε έξω από το σπίτι του - «Αν δεν είχες την κάμερα θα σου έσπαγα τον λαιμό»






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης