Με νοροϊό οι 35 μαθητές που κατέληξαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων
Οι μαθητές ήταν στα Χανιά στα πλαίσια εκδρομής
Στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων βρέθηκαν 35 μαθητές τριών διαφορετικών Λυκείων της Αθήνας. Οι μαθητές βρίσκονταν στην Κρήτη στα πλαίσια εκδρομής όταν παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι μαθητές ταλαιπωρούνται από νοροϊό, ο οποίος μεταδίδεται με μεγάλη ευκολία από άνθρωπο σε άνθρωπο.
«Ξεκίνησε ξαφνικά το φαινόμενο με έμετους και όχι διάρροια και λίγα είχαν δέκατα. Το ξενοδοχείο ελέγχτηκε και πήραμε δείγματα», δήλωσε ο διευθυντής δημόσιας υγείας της περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Παπαδάκης.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, το υπουργείο Υγείας και η διεύθυνση δημόσιας υγείας.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.