Αναστάτωση προκλήθηκε στην οδό 1821, στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας στο πεζοδρόμιο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα ενώ περπατούσε έπεσε σε φρεάτιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος, αναφέρει το neakriti.gr.
H γυναίκα που τραυματίστηκε πέφτοντας σε φρεάτιο
Το περιστατικό αυτό φέρνει στην επιφάνεια ακόμη μια φορά τις κακοτεχνίες, με καταστηματάρχες και πολίτες να καταγγέλλουν εδώ και καιρό τις κακοτεχνίες στον πεζόδρομο της οδού 1821.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.