Συναγερμός σήμανε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πιερίας έπειτα από ατύχημα αναβάτη στον Όλυμπο.
Αμέσως πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου ξεκίνησε για τον τόπο του συμβάντος κοντά στο καταφύγιο «Ζολώτα» στον Όλυμπο.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες του olympiobima.gr, ο Έλληνας αναβάτης βρέθηκε τραυματισμένος σε υψόμετρο 2.100 μέτρων, με σπασμένη την λεκάνη και το επόμενο πρωί με την συνδρομή ελικοπτέρου Super Puma μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Λόγω του τραυματισμού του άτυχου άνδρα στην λεκάνη, η μεταφορά ήταν εξαιρετικά δύσκολη και η συμβολή των έμπειρων στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου με την βοήθεια των ατόμων της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, ήταν καταλυτική.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.