Κορινθία: Συνελήφθη ο 65χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε 76χρονο
Η θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε έξω από το νεκροταφείο του δήμου Βόχας-Βέλου
Στη σύλληψη του 65χρονου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του έναν 76χρονο στην Κορινθία προχώρησαν οι αρχές.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δήμο Βέλου-Βόχας και συγκεκριμένα στην οδό Φειδιππίδου ενώ το αυτοκίνητο με οδηγό τον 65χρονο εκινείτο με κατεύθυνση από Άσσο προς Βραχάτι.
Μετά την παράσυρση του 76χρονου, ο 65χρονος τον εγκατέλειψε πριν τελικά να προσέλθει λίγο αργότερα αυτοβούλος στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας όπου και συνελήφθη.
Ο άτυχος 76χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου τελικά κατέληξε.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.