Στόχος ληστών έγινε τα ξημερώματα επιχείρηση με γήπεδα ποδοσφαίρου και πισίνες στον Άλιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες που χτύπησαν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, ήταν τέσσερις και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Την ώρα της ληστείας στην επιχείρηση ήταν ένας υπάλληλος τον οποίο οι τέσσερις ληστές, αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησαν δένοντας τα πόδια του με καλώδια.
Στη συνέχεια οι ληστές πήραν ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο ήταν 175.000 ευρώ ενώ προκάλεσαν φθορές σε δύο κάμερες.
Οι τέσσερις μασκοφόροι τελικά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.