Βραυρώνα: Την Πέμπτη θα απολογηθεί η 24χρονη που πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια
Ο 23χρονος πατέρας του παιδιού έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο
Βασιλική Κόκκαλη
Την ερχόμενη Πέμπτη πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια η 24χρονη από το Νεπάλ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με το σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας.
Σήμερα η νεαρή γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού, οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία. Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος πατέρας του παιδιού έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο. Όμως όπως αναφέρουν πληροφορίες εάν δεν έχει παραδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα ο κατηγορούμενος δεν αποκλείεται να ζητήσει νέα προθεσμία.
Η ιατροδικαστική έκθεση αποτελεί σημείο κλειδί για την ανάκριση καθώς από αυτή θα φανεί εάν το νεογνό γεννήθηκε νεκρό -όπως υποστηρίζουν οι γονείς του- ή αν ακολούθησε εγκληματική ενέργεια. Από το ιατροδικαστικό πόρισμα θα εξαρτηθεί και η πορεία της ανάκρισης.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.