Για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κυρία Δημογλίδου, ανέφερε ότι «από την πρώτη στιγμή αποδεχθήκαμε ότι δεν έγιναν σωστά οι ενέργειες».
Για τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης (100) που είπε στην άτυχη Κυριακή ότι το «περιπολικό δεν είναι ταξί», η κυρία Δημογλίδου απάντησε ότι «θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της ΕΔΕ».
Για τα διαθέσιμα περιπολικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ ανέφερε ότι «υπήρχαν αρκετές περιπολίες στην περιοχή που θα μπορούσαν να μεταφέρουν το θύμα στο σπίτι του», ωστόσο όπως είπε δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ενδοοικογενειακής βίας.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!