Την μέρα εκείνη, κανένα αεροπλάνο δεν θα προσγειώνεται στα αεροδρόμια της χώρας μετά από απόφαση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετηθούν μόνον οι πτήσεις που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο, δηλαδή μόνο αεροδιακομιδές.
Εφόσον πραγματοποιηθεί η απεργία, στις 28 Φεβρουαρίου, οι αεροπορικές εταιρίες θα προχωρήσουν σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.