Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ., θα διεξαχθεί, στην Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28), επιστημονικός διάλογος με θέμα τις «Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης».
Στον διάλογο μετέχουν ο γενικός γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών Χρήστος Ζερεφός (Α΄ Τάξη, έδρα Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας) για την «Εφαρμογή των Διεθνών και Ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και κανονισμών στην Προστασία του Περιβάλλοντος εν γένει και ειδικότερα στην αντιμετώπιση και προσαρμογή στην Κλιματική Κρίση» και ο ακαδημαϊκός και τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Γ΄ Τάξη, έδρα Δημοσίου Δικαίου) για την πορεία «Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση: Πρόσφοροι «δείκτες πορείας» για την ερμηνεία του Συντάγματος»
Τον διάλογο θα συντονίσει ο προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών Σταμάτιος Κριμιζής (Α’ Τάξη, έδρα Επιστήμης του Διαστήματος).
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.