Ένα παρκάρισμα μπροστά σε περίπτερο στάθηκε η αφορμή για...σοβαρό επεισόδιο χθες στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με πρωταγωνίστριες μία 40χρονη γιατρό και την 60χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου! το περιστατικό θυμίζει τα όσα είχαν γίνει προ καιρού σε καφετέρια του Ηρακλειου πάλι με πρωταγωνιστριες γυναίκες για ένα...τσιγάρο(εδω).
Οι δύο γυναίκες χθες πιάστηκαν στα χέρια, η μία φέρεται να γρονθοκόπησε την άλλη βάναυσα, ενώ δε δίστασε να πάρει και ένα σίδερο με το οποίο τη χτύπησε σε όλο της το σώμα. Η γιατρός έκανε το λάθος να αφήσει για λίγα λεπτά της ώρας το αυτοκίνητό της κοντά στο περίπτερο της 60χρονης ιδιοκτήτριας του περιπτέρου.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.