Σε κατάληψη του κτηρίου της πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προχώρησαν σήμερα Δευτέρα αναρχικοί και αντιεξουσιαστές σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον athens.indymedia.org.
Ειδκότερα, γύρω στις 8:30 το πρωί, περίπου 40 άτομα, αναρχικοί, μπήκαν στο κτίριο της Πρυτανείας, έδιωξαν τον κόσμο και άρχισαν να προκαλούν υλικές ζημιές. Αφού έσπασαν τζαμαρίες, παρέμειναν στον χώρο και κρέμασαν πανό, με το οποίο δήλωναν ότι το κτίριο είναι υπό κατάληψη.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προχώρησαν στην κατάληψη, «με σκοπό τη δημιουργία ενός κέντρου αγώνα και την προπαγάνδιση και την ανάδειξη των αναρχικών και αντιεξουσιαστικών μας αντιλήψεων ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την υποβάθμιση των ζωών μας».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.