Νέος Κόσμος: Βίντεο από τη στιγμή της φυγής των εκτελεστών του 44χρονου
Οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο του 44χρονου μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ - Πάνω από 90 κάλυκες στο σημείο
Είναι η στιγμή που το πολυτελές τζιπ των εκτέλεστων φεύγει από το σημείο, όπου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν έχουν «γαζώσει» με 97 σφαίρες τον 44χρονο έξω απο το πρατήριο υγρών καυσίμων στον Νέο Κόσμο.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το όχημα, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 3-4 άτομα, να σταματάει στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αμβροσίου Φραντζή.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του protothema.gr
Το ρολόι γράφει 2.07 και στην απέναντι πλευρά του δρόμου φαίνεται ένα άτομο να τρέχει σε κατάσταση πανικού προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Οι δράστες αφού πυροβολούν με το καλάσνικοφ τον 44χρονο αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο αμάξι φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα προς την οδό Κασομούλη και εξαφανίζονται.
Λίγες ώρες αργότερα, το όχημα που φαίνεται στο βίντεο βρέθηκε καμένο στην λεωφόρο Αθηνών, στο Δαφνί.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.