Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Milos Athens

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Milos Athens

Λαμπερό ρεβεγιόν με special menu εμπνευσμένο από signature δημιουργίες του εστιατορίου, με τη συνοδεία ζωντανής jazz μουσικής.

milos_new

Sponsored content

Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και το ιστορικό εστιατόριο Milos Athens είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του, δημιουργώντας την πιο εορταστική ατμόσφαιρα και προσφέροντας αυθεντικές, κορυφαίας ποιότητας γευστικές προτάσεις για τις γιορτές.

Φέτος μάλιστα, η κομψή festive διακόσμηση που επέλεξε η ομάδα του Milos και επιμελήθηκε ο διάσημος designer Δημήτρης Μαστρόκαλος, έρχεται για να συμπληρώσει τους αναπάντεχους συνδυασμούς υψηλής γαστρονομίας, που φέρουν την υπογραφή του Chef Κώστα Σπηλιάδη.

Κλείσιμο
dp_Estiatorio_Milos

Για όσους προτιμήσουν λοιπόν να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, το Milos έχει φροντίσει να ετοιμάσει ένα λαμπερό ρεβεγιόν και ένα special menu εμπνευσμένο από signature δημιουργίες του εστιατορίου, όπως η εκλεκτή ποικιλία οστρακοειδών για αρχή, σολομός Balik με χαβιάρι Ossetra, αυγοτάραχο και καπνιστό χέλι, επιλογή από ριζότο άγριων μανιταριών και ριζότο καραβίδας, Dover sole με fleur de sel Κυθήρων και για τους φίλους του κρέατος Filet mignon αντίστοιχα, ενώ τη γευστική εμπειρία θα ολοκληρώσουν τα διαχρονικά και άκρως γιορτινά επιδόρπια, Perfetta σοκολάτας Fabrizio και Εκμέκ κανταΐφι.

Έκπληξη της βραδιάς ο ταλαντούχος τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης με την ομάδα των μουσικών του, οι οποίοι θα φροντίσουν με την ενέργειά τους να απογειώσουν την διάθεση των καλεσμένων και να κάνουν την τελευταία ημέρα του χρόνου μοναδική.

milos2

Το μενού για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς:

Welcome Drink - Ένα ποτήρι premium Champagne


PLATEAU DES FRUITS DE MER
Γυαλιστερές, Κυδώνια, Στρείδια, Γάμπαρη, Καραβίδες, Alaskan King Crab Legs
Σολομός Balik με χαβιάρι Ossetra
Αυγοτάραχο, Καπνιστό Χέλι Άρτας
Maryland style Crab Cake, Old Bay sauce
Πράσινη σαλάτα εποχής, σπιτική vinaigrette


Επιλογή από:
Risotto με άγρια μανιτάρια Δράμας και παλαιωμένη Συριανή γραβιέρα
Risotto με καραβίδες και παρμεζάνα 36μηνης ωρίμανσης
Dover sole με σπαράγγια, βραστή πατάτα Νάξου και fleur de sel Κυθήρων
Filet mignon με σπαράγγια, ψητή πατάτα Νάξου και fleur de sel Κυθήρων


Επιλογή από:
Perfetta σοκολάτας Fabrizio
Εκμέκ κανταΐφι
Παραδοσιακή βασιλόπιτα

Μετά την αλλαγή του χρόνου θα προσφέρεται παραδοσιακή γουρουνοπούλα Λακώνιας, καπνισμένη και ψημένη στο φούρνο.

Live jazz music by Adam Tsarouchis
Τιμή ανά άτομο: €275

Περισσότερες πληροφορίες:
Estiatorio Milos Athens
Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα, 10562
τηλ. κρατήσεων: 2166003320
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης