Σπαρακτικές ήταν οι σκηνές στην κηδεία του 17χρονου που έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο Λεοντάρι Βοιωτίας από πυροβολισμό αστυνομικού.
Πλήθος κόσμου είπε το «τελευταίο αντίο» στον17χρονο το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αλίαρτο και τον συνόδευσε - μέσα στο λευκό του φέρετρο - στην τελευταία του κατοικία.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwzft9kr7u8h)
Τραγική φιγούρα η μητέρα του 17χρονου, η οποία υποβασταζόμενη αποχαιρέτησε το παιδί της, ενώ ο αδερφός του δεν άντεξε και κατέρρευσε από την πίεση, με συνέπεια να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.