Nεκρός σε 52 μέτρα βάθος εντοπίστηκε ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια
Η σορός του άνδρα ανασύρθηκε μέσα από την άτρακτο του ελικοπτέρου - Στο σημείο των ερευνών η σύζυγος του πιλότου και ο αδερφός του - Δείτε βίντεο λίγο μετά τον εντοπισμό του
Νεκρός εντοπίστηκε, πριν λίγο, ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην παραλία Αχλαδιού χθες το πρωί στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν την ανάσυρσή του από τη θάλασσα το πρωί της Παρασκευής. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε βάθος 52 μέτρων, μέσα στην άτρακτο του ελικοπτέρου. Στο σημείο των ερευνών βρέθηκαν η σύζυγος του πιλότου και ο αδερφός του.
Βίντεο λίγο μετά τον εντοπισμό του πιλότου:
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις έρευνεςεκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετείχε και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvv9mv6hz5h5)
Κλείσιμο
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Εντοπισμός και ανάσυρση σορού άνδρα από στελέχη ομάδας ΜΥΑ του Λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Ευβοίας.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι με τελικό προορισμό τον Βόλο.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race