Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από την ΕΜΑΚ κάποια πρώτα ευρήματα, όπως το ντεπόζιτο της βάρκας με κομμένο το καλώδιο τροφοδοσίας, τα δίχτυα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως πριν λίγες ώρες βρέθηκε και η βάρκα, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του 43χρονου.
Ο τελευταίος που τον είδε είναι ο αδερφός του, ο οποίος έχει δώσει μια πρώτη κατάθεση στις Αρχές για το πώς εξελίχθηκε η τραγωδία.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο άνδρας είναι 43 ετών και είχε πάει για ψάρεμα με βάρκα με τον 45χρονο αδερφό του. Όπως ανέφερε στις Αρχές ο 45χρονος,κάποια στιγμή η βάρκα τους ««πήρε νερά» και εκείνος κατάφερε να βάλει τις γαλότσες τους, να βουτήξει στο νερό και να κολυμπήσει ώσπου βγήκε στη στεριά και γύρω στις 5.30 π.μ. ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς ο 43χρονος αδελφός του είχε χαθεί από το οπτικό του πεδίο.
Η ΕΜΑΚ όπως και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί ο άτυχος άντρας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.