Αντιμέτωπη με έναν θρασύτατο ληστή, ο οποίος τη χτύπησε στην απόπειρά του να κλέψει μια κούτα με τσιγάρα, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στον Χολαργό.
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης ο νεαρός Ρομά μπούκαρε στο κατάστημα επί της οδού 17ης Νοεμβρίου, και κατευθύνθηκε προς το ταμείο.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr διακρίνεται ο δράστης την ώρα που παριστάνει τον πελάτη και, εκμεταλλευόμενος το ότι η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ τακτοποιεί τα ράφια, αρπάζει ένα κουτί με 30 ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς την έξοδο και η 58χρονη τον σπρώχνει για να τον σταματήσει.
Ο νεαρός ληστής την χτυπά στο πρόσωπο, τη σπρώχνει, παίρνει το κουτί με τα τσιγάρα από το πάτωμα και τρέχει για να φύγει.
Η ιδιοκτήτρια τον κυνηγά μέχρι τον δρόμο αλλά ο νεαρός εξαφανίστηκε έχοντας στα χέρια τη λεία του.
Κλείσιμο
Η 58χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ το πρωί έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού που διενεργεί έρευνα για τη ληστεία.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.