Εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στα καλώδια και τις εξωτερικές επιφάνειες των πυλώνων, στο πλαίσιο του τακτικού κύκλου συντήρησης, ξεκίνησαν σήμερα στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.
Για το λόγο αυτό, ομάδα επτά αλπινιστών με υψηλή εξειδίκευση, ήρθε όπως κάθε καλοκαίρι από τη Γαλλία αποκλειστικά για την επιθεώρηση και τις εργασίες συντήρησης καλωδίων και πυλώνων.
Η ΓΕΦΥΡΑ, παραχωρησιούχος εταιρεία της Ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα εντυπωσιακές φωτογραφίες από το έργο των επτά αλπινιστών οι οποίες κόβουν την ανάσα.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»