«ΕΛΠΙΔΑ»: «Riviera Shopping for a Goοd Cause!» για τα παιδιά του σωματείου την Τρίτη 6 Ιουνίου

«ΕΛΠΙΔΑ»: «Riviera Shopping for a Goοd Cause!» για τα παιδιά του σωματείου την Τρίτη 6 Ιουνίου

Όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους αγορές στον χώρο του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» στηρίζοντας τα παιδιά του συλλόγου που το έχουν ανάγκη

riviera923
Ένα ξεχωριστό event για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας στον μοναδικό χώρο του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Είναι το «Riviera Shopping for a Goοd Cause!» και θα διοργανωθεί την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου από 12.00 μέχρι τις 20.00.

Με την πιο καλοκαιρινή διάθεση, και με τη στήριξη 53 κορυφαίων εταιρειών, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και η Επιτροπή Elpida Youth διοργανώνουν το πιο χαρούμενο shopping event της πόλης, όπου με θέα τη θάλασσα οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές τους αγορές, προσφέροντας παράλληλα την αγάπη και τη στήριξή σας στα παιδιά που έχουν ανάγκη την αγάπη μας!

INVITATION_EMAIL


Στους χώρους του κτιρίου Ναυσικά, στον 5ο και 6ο όροφο, θα εκτεθούν όλα τα προϊόντα του eshop της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και μοναδικές δημιουργίες των κορυφαίων ελληνικών brands που θα συνοδεύσουν το καλοκαίρι μας!

Αναλυτικά, στο «Riviera Shopping for a Goοd Cause» θα συμμετέχουν οι παρακάτω εταιρείες, οι οποίες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

ALEXANDRA KOUBA DESIGNS, ALOS EYEWEAR CABINET, ANGELINA, ANTONIA KARRA, BLEECKER & LOVE, CALLISTA, ELENA MAKRI MYKONOS, ETOILE CORAL, FOUR SEASONS HOME COLLECTION, GIORGIA P, GREAT VITAMINS, HAPPY-NES GR, HONOLULU HEADBANDS, ILEANA MAKRIS, ÎLE DES RÊVES, KARAGEORGIOU, KESSARIS-ANASTASIA KESSARIS, KIOHNE, KOKU CONCEPT, LALAOUNIS, LIME AND TEAL, LOVE FOR WAVES, MAKE ROOM, MARCH THE BRAND, MARIANNA LEMOS, MARIE RAXEVSKY, MARIETTA CHROUSALA, MARIVEE, MEYIA, MISS FLAMINGO KIDS, MOJO WORLD, MRS ZEBRA, NAKAS CONCEPT, PAJA TOQUILLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REMEDI, ROSINA PERFUMERY, SISSY FEIDA INTERIORS, STEFANIA FRANGISTA, THEMIS Z, TIKI TIKI, TWO MONKEYS , VALIA GABRIEL, VENETIA VILDIRIDIS, VST, ZEUS & DIONE, ZEYELO , ZOUPOU MARIA, WONDER ROOM.

Παράλληλα στον αίθριο χώρο του «Nafsika Plateia» θα μπορεί κανείς να απολαύσει ένα γλυκό κέρασμα ως χορηγία των ζαχαροπλαστείων Fresh και των παγωτών Kayak. Επίσης, οι εταιρείες Tsanos και Bartenders θα βρίσκονται στο χώρο για να παρέχουν δροσιστικά ροφήματα, καφέ, και αλμυρά σνακς, παραχωρώντας μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου.

Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»!

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς βάφτηκε γαλάζια η Κρήτη - Η περιοδεία Μητσοτάκη και οι στόχοι για τη νέα κάλπη

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα του δίχρονου που βρέθηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης