Η ποσότητα που είχε αλιεύσει ο ψαράς κατασχέθηκε και επαναποντίστηκε στη θάλασσα
Μάνος Τσαγκαράκης
Γερο μεροκάματο πίστευε ότι θα έβγαζε ένας ψαράς πουλώντας σε ταβέρνες τους αχινούς που αλίευε σε απαγορευμένη χρονική περίοδο στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Νάξου, αλλά δεν υπολόγισε το Λιμενικό που κάνει διαρκώς ελέγχους και τα στελέχη του διαπίστωσαν ότι το... παράκανε!
Το Σάββατο, όταν οι λιμενικοί που επέβαιναν σε περιπολικό σκάφος εντόπισαν αυτό του ψαρά στην θαλάσσια περιοχή της Άκρας Παρθένου και επιβιβάστηκαν για να κάνουν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι είχε αλιεύσει όχι πέντε ή δέκα αλλά... 500 αχινούς! Κι αυτό, ενώ η αλίευση επιτρέπεται μόνο τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Δεκέμβριο και για 30 αχινούς ανά σκάφος ή 20 για τον απλό ερασιτέχνη.
Η ποσότητα που είχε αλιεύσει ο ψαράς κατασχέθηκε και επαναποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί αλιείας και κινήθηκε από το Λιμεναρχείο Νάξου η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, με τα προβλεπόμενα πρόστιμα να κυμαίνονται από 500 ως 5.000 ευρώ.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.