Τραγωδία στα Τέμπη: «Μισώ τη μαμά μου που μπήκε σε εκείνο το τρένο» - Συγκλονίζει ο 8χρονος γιος θύματος
«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά» λέει ο πατέρας της Έλενας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών
Συγκλονιστικά είναι τα λόγια ενός 8χρονου αγοριού, παιδιού γυναίκας που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, όπως τα παρουσίασε ο πατέρας της, μιλώντας σε τηλοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Η Έλενα άφησε πίσω της δύο παιδιά, ενώ η οικογένειά της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, χωρίς κανείς να μπορεί ακόμα να πιστέψει πως δεν θα την ξαναδεί.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crhw45trtcr5)
«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι έφυγαν. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα μου κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…», αναφέρει ο πατέρας της Έλενας και συνεχίζει, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκαν την τραγική είδηση τα παιδιά: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου 'πες το κατευθείαν', καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο. Ο μικρός είναι 8 ετών κι έλεγε: 'μισώ την μαμά μου'. 'Γιατί μισείς την μαμά σου;' τον ρωτήσαμε. 'Γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο' λέει. Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι' αυτή τη βοήθεια... ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα».
«Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει», συνεχίζει.
«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», κατέληξε ο πατέρας της Έλενας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»