Φανερά συγκινημένος, ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας, ενός από τα 57 θύματα της τραγωδίας που συγκλόνισε τη χώρα, περιέγραψε σήμερα στον ΑNT1 πώς είναι η ζωή του ίδιου και της συζύγου της μετά τον θάνατο της κόρης του.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr8jr9lcif21)
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, το μνημόσυνο της νεαρής κοπέλας θα γίνει την 1η Απριλίου και το μνήμα, το φτιάχνει μόνος του, όπως θα άρεσε στην κόρη του.
Με σπασμένη φωνή λέει ο τραγικός πατέρας: «ξέρω τα γούστα της και το φτιάχνω εγώ. Έτσι όπως καταντήσαμε, φτιάχνω το μνήμα του παιδιού μου... Δεν είναι μόνο δύσκολο, είναι και επώδυνο».
Συνεχίζοντας αναφέρει ότι είναι πολύ βαρύ το κλίμα στο σπίτι τους: «Έχω μια γυναίκα η οποία κλαίει νυχθημερόν. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βραδια. Φέρνουμε σβούρες, να την παρηγορήσω εγώ εκείνη, να παρηγορήσει εκείνη εμένα».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.