Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η εγκατάλειψη του λευκού τίγρη, μόλις 4 μηνών έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το ζωάκι, βρέθηκε εξαθλιωμένο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, οι ειδικοί ήταν απαισιόδοξοι και επιφυλακτικοί για το αν το μικρό τιγράκι θα τα καταφέρει.
Η ανώτατη εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστούν ο υπεύθυνοι της κακοποίησης και εγκατάλειψης του ζώου, που εκτιμάται ότι, είναι θύμα εμπορίου άγριων ζώων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου η οποία έχει την εποπτεία για όλα τα περιστατικά κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων ανά την επικράτεια, θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες μαζί με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Σταθουλοπούλου, η οποία ασχολείται και αυτή με την κακοποίηση της τίγρης, το Αττικό Πάρκο για να δουν τη μικρή τίγρη στο πλαίσιο αυτοψίας, που διενεργούν για την υπόθεση.
Σημειώνεται, ότι το τιγράκι μετά από ιδιαίτερη φροντίδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και εντός της εβδομάδας αναμένεται να κάνει εξετάσεις για την πορεία της υγείας του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.