Η 37χρονη Αννίτα Δημητρίου, είναι η νέα πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος της Κύπρου του ΔΗΣΥ (Δημοκρατικός Συναγερμός). Η κυρία Αννίτα Δημητρίου έλαβε ποσοστό 69,18% και Δημήτρης Δημητρίου 30,82%
Είναι η πρώτη φορά που ο ΔΗΣΥ εκλέγει γυναίκα στην ηγεσία του ενώ η Αννίτα Δημητρίου είναι και η μικρότερη ηλικιακά Πρόεδρος κόμματος. Έτσι, διαδέχεται τον Αβέρωφ Νεοφύτου στην ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε ο Γλαύκος Κληρίδης το 1976.
Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ανήλθε στο 41%. Το εκλογικό τους δικαίωμα στην Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού άσκησαν 20.708 μέλη.
Στη σημερινή εκλογική διαδικασία ψήφισε και ο τέως Προεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Ο νέος Προεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αν και προέρχεται από τον ΔΗΣΥ και δηλώνει μέλος του κόμματος δεν έλαβε μέρος στις εκλογές καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχει διαγραφεί λόγω της απόφασης του να διεκδικήσει τις προεδρικές εκλογές ως ανεξάρτητος με την στήριξη κομμάτων του Κεντρου.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.