Ο κ. Παπαγγελής μιλώντας στον ΑΝΤ1 συγκλονισμένος από την απώλεια της κόρης του δήλωσε πως «εγώ θέλω να μου πει κάποιος γιατί ενώ το έβαλα το παιδί μου στο τρένο χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα, γιατί μου το έδωσαν σε άσπρο φέρετρο και σε μία σακούλα τα παππούτσια της». «Στην Ελλάδα ζούμε, δεν με νοιάζουν οι ευθύνες, με νοιάζει που το παιδί μου έφυγε έτσι μέσα στο κρύο, στο σκοτάδι και τα κοφτερά σίδερα» επισήμανε ακόμη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr16r1d0ic81)
Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Παπαγγελή αναφερόμενος στην τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου δήλωσε πως «είμαστε συγκλονισμένοι όλοι από τα λόγια αυτού του πατέρα. Φυσικά, πέρα από την ευθύνη του σταθμάρχη υπάρχουν κι άλλες ευθύνες. Πρέπει να μας απαντήσει το Υπουργέιο Μεταφορών, και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αν γνώριζε ότι δεν υπάρχει σύστημα ασφαλείας και παρ όλα αυτά επέτρεπαν δρομολόγια με αυτά τα κινούμενα φέρετρα στα οποία έμπαιναν παιδιά».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.