Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Κυρίαρχο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Κυρίαρχο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος παρουσιάζουν όλες τις εξελίξεις - «Είναι ένα από τα πλέον πολύνεκρα δυστυχήματα στην Ελλάδα» - Συλλυπητήρια Τσαβούσογλου στον Δένδια

train-m2137
Κυριαρχεί στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος στην γειτονική χώρα, παρουσιάζουν όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα από τα πλέον πολύνεκρα δυστυχήματα στην Ελλάδα, καθώς και την επικοινωνία που είχε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια.

«Σύγκρουση δύο τρένων στην Ελλάδα: Τουλάχιστον 32 νεκροί» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του εθνικού δικτύου TRT haber, προβάλλοντας τις πρώτες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα.

Yunanistan'da tren kazası: 32 ölü


«Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα» γράφει η εφημερίδα Sabah, τονίζοντας πως η ημέρα στην Ελλάδα ξεκίνησε με θλιβερά νέα μετά τη σφοδρή σύγκρουση επιβατικής και εμπορευματικής αμαξοστοιχίας.

«Εκτός από τα εκτροχιασμένα βαγόνια, οι φλόγες που τύλιξαν το τρένο προκάλεσαν το θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων. Οι καμένες σορροί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας θα ταυτοποιηθούν με τεστ DNA. Τα αίτια του δυστυχήματος, που συγκλόνισε την Ελλάδα, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά» γράφει η εφημερίδα Milliyet παρουσιάζοντας την δυσάρεστη είδηση από την χώρα μας.

Κλείσιμο
«Συλλυπητήρια από τον Υπουργό Τσαβούσογλου στον Έλληνα ομόλογό του. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Δένδια για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα» γράφει η Yeni Safak, μεταδίδοντας την θλιβερή είδηση.

«32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 85 τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση εμπορευματικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή των Τεμπών στην Ελλάδα» σχολίασε το CNN Turk, προβάλλοντας εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

«Συγκρούστηκαν δύο τρένα στην Ελλάδα: 36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους» αναφέρει το δίκτυο ntv.com.tr, μεταδίδοντας τις πρώτες πληροφορίες από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Η ελληνική κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας» σχολιάζει το TR Haber.

«Σύγκρουση τρένων στην Ελλάδα! Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ενημερωτικής πύλης haber7.com, αναφέροντας τις πρώτες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη που έφερε την τραγωδία

Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσαβούσογλου σε Δένδια για την τραγωδία στα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης