Όλγα Πολίτη: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης για τον εκβιασμό με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της αντιδημάρχου - «Θέλουν να με βλάψουν»

Όλγα Πολίτη: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης για τον εκβιασμό με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της αντιδημάρχου - «Θέλουν να με βλάψουν»

«Η κυρία Πολίτη θα δικαιωθεί αλλά η ρετσινιά μένει», είπε ο δικηγόρος της

politi
Τον έναν από τους δράστες της υπόθεσης εκβιασμού με τις γυμνές, μονταρισμένες φωτογραφίες της αντιδημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγας Πολίτη, ταυτοποίησαν οι Αρχές.

«Έχει ταυτοποιηθεί ήδη ο πρώτος από αυτούς που μεθόδευσαν και εκτέλεσαν αυτή την πράξη, γιατί δεν είναι μόνο ένας», είπε ο δικηγόρος της αντιδημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτοντας πως οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν «την ηθική μιας γυναίκας με ανώνυμα emails και πληρωμένες καταχωρήσεις».

«Το γαργαλιστικό περιεχόμενο εξιτάρει τον μέσο άνθρωπο. Η κυρία Πολίτη θα δικαιωθεί αλλά η ρετσινιά μένει σε τέτοιου είδους θέματα. Μέχρι τότε θα λοιδορείται, θα συκοφαντείται και θα γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού», υπογράμμισε.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkrkkt0zmvt)

Από την πλευρά της, η Όλγα Πολίτη δηλώνει σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην υποκύψει σε εκβιασμούς. Γι΄αυτό και από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«Ο σεξισμός και το bullying μας αφορούν όλους. Αν μια γυναίκα αποφασίσει να κάνει μια γυμνή φωτογράφιση δεν είναι κακό. Αυτό δεν την αποκλείει από το να είναι επιχειρηματίας, πολιτικός», αναφέρει, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι εκείνη στις φωτογραφίες.

«Επειδή στα emails αναφέρουν για σκάφη, καθώς ασχολούμαι με το yachting προσπαθούν να βλάψουν και τη δουλειά μου, όχι μόνο την πολιτική μου ιδιότητα», εξηγεί, συμπληρώνοντας ότι: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες. Θα ήθελα να μου στείλουν κι άλλα όσες έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Να μην φοβούνται να μιλήσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη: «Δεν τους νοιάζει η ζωή των μαύρων» - Κραυγή της μάνας για τον θάνατό της

Εξαρθρώθηκε συμμορία Πακιστανών - Είχαν κάνει αιματηρές εισβολές σε σπίτια και δύο φόνους

Το «ευχαριστώ» του Μητσοτάκη στους άνδρες της ΕΜΑΚ: Είμαστε βαθιά υπόχρεοι – Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης