Στην άκρη του δρόμου βρήκαν οι αρχές στο Ρέθυμνο μία σακούλα με μεγάλη ποσότητα χασίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες όταν, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί εντόπισαν πεταμένη στην άκρη του δρόμου – σε παράδρομο του ΒΑΟΚ προς την Επισκοπή Ρεθύμνου – μία σακούλα που περιείχε 14 κιλά και 240 γραμμάρια χασίς.
Οι αστυνομικοί έθεσαν την περιοχή υπό διακριτική παρακολούθηση για αρκετά 24ωρα αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε να παραλάβει τη σακούλα.
Τελικά, οι αστυνομικοί την παρέλαβαν και την έστειλαν στα εργαστήρια προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία (αποτυπώματα κτλ) ώστε να βρεθεί ο κάτοχός της.
Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.