Κρήτη: Θύμα βιασμών καταγγέλλει πως έπεσε 12χρονη από ομάδα ανηλίκων

Κρήτη: Θύμα βιασμών καταγγέλλει πως έπεσε 12χρονη από ομάδα ανηλίκων

Το κορίτσι κατήγγειλε τέσσερα αγόρια για βιασμό - Νοσηλεύτηκε σε παιδοψυχιατρική κλινική, έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας

viasmos
Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία για βιασμό κατ'εξακολούθηση σε βάρος 12χρονου κοριτσιού από μαθητές στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Το κορίτσι κατήγγειλε τέσσερα αγόρια για βιασμό, το καλοκαίρι του 2020, ενώ λόγω της τραυματικής εμπειρίας που βίωσε έκανε απόπειρες αυτοκτονίας.

Από τους δράστες, οι τρεις είναι ανήλικοι και ο ένας ενήλικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το 2021 οι γονείς του κοριτσιού απευθύνθηκαν στο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου και αρχικά η δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Λασιθίου που έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε η υπόθεση να διερευνηθεί περαιτέρω.

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο Ράδιο Λασίθι, και είπε ότι έχουν πλέον μετακομίσει εκτός Κρήτης.

Όπως ανέφερε, η κόρη της, μαθήτρια Α’ Γυμνασίου το 2020, αρχικά βιάστηκε από έναν μαθητή Α’ Λυκείου του ΕΠΑΛ σε μία οικοδομή. Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη λίγο καιρό μετά σε πάρτι γενεθλίων, που έγινε σε κάποιο σπίτι της Ιεράπετρας.

Κλείσιμο
Όπως λέει η μητέρα, στο πάρτι αυτό τα παιδιά έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και κλήθηκαν να πιουν ένα ολόκληρο μπουκάλι ποτό ή ένα κουτί με κρεμοσάπουνο, είτε να κάνουν κάποιου είδους σεξουαλική πράξη. Τελικά, εν μέσω ακραίων καταστάσεων που εξελίχθηκαν, τρία αγόρια φέρονται να βίασαν διαδοχικά τη 12χρονη.

Αρκετούς μήνες μετά, η μητέρα ανέφερε πως η κόρη της άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης, και νοσηλεύτηκε στην παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ για έξι μήνες.

Ωστόσο, η ανήλικη άρχισε να αυτοτραυματίζεται και να κάνει απόπειρες αυτοκτονίας, που φέρονται να συνεχίζονται σχεδόν μέχρι και σήμερα.


Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο: Τρεις άγριους ξυλοδαρμούς σε 15 μέρες είχε υποστεί ο 50χρονος ασφαλιστής

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Αγοράκι 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Μητσοτάκης: Η συζήτηση με περιπατητή και ο «χρησμός» για το ραντεβού με τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης