Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε περιοχές της χώρας στη διάρκεια συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά ο οποίος το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν μετά τον πυροβολισμό από αστυνομικό.
Στην Κρήτη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σε Χανιά και Ηράκλειο από φορείς, πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες.
Στα Χανιά η συγκέντρωση έγινε μπροστά από την Δημοτική αγορά και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης – υπο την διακριτική παρουσία της αστυνομίας – η οποία ολοκληρώθηκε ειρηνικά, σύμφωνα με το flashnews.
Στο Ηράκλειο άτομα που συμμετείχαν στην πορεία ενώ περνούσαν από τη λεωφόρο Καλοκαιρινού και τους εμπορικούς δρόμους γύρω από τα «Λιοντάρια» προξένησαν πολλές ζημιές στις βιτρίνες των καταστημάτων.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.