Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο Ρομά που το βράδυ της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν άλλον Ρομά, 30 ετών, έπειτα από συμπλοκή στο Βλυχό Μεγάρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι 36 ετών και συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Αττική Οδό, όπου βρισκόταν με το αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν προηγούμενα και τις προηγούμενες ημέρες είχαν πιαστεί στα χέρια. Χθες το βράδυ που έπεσαν οι μοιραίοι πυροβολισμοί ο δράστης ο οποίος είναι σεσσημασμένος και πολύτεκνος, ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.
Μετά την ένταση και τους πυροβολισμούς, εξαφανίστηκε και έδωσε ραντεβού με την κόρη του σε διόδια της Αττικής Οδού ώστε να τον κρύψει. Εκεί βρίσκονταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
Πώς έγινε η συμπλοκή
Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στον καταυλισμό, στην ίδια παρέα και, όντες υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον 30χρονο θανάσιμα στο στήθος.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.