Πέλλα: Έκρυβαν σχεδόν ένα κιλό ηρωίνης στην καπνοδόχο και σε θάμνους
Χειροπέδες σε δύο άνδρες και μια γυναίκα
Μάνος Τσαγκαράκης
Από την Πέλλα παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης καθώς είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκονται στην διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών και τους ακολούθησαν μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Τετάρτης.
Όταν τους είδαν να φεύγουν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν από μια περιοχή με πυκνή βλάστηση, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, στο συγκεκριμένο σημείο είχαν κρύψει μέσα στους θάμνους μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 348 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.
Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του ενός άνδρα σε περιοχή της Ημαθίας, όπου κατέσχεσαν άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 520 γραμμαρίων, που είχε κρύψει μέσα στην... καπνοδόχο της ξυλόσομπας!
Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσαν και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.