Σε νέα προκλητική κίνηση προχώρησε η Τουρκία συνεχίζοντας την τακτική των νυχτερινών υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά.
Συγκεκριμένα η υπερπτήση από τουρκικό UAV πραγματοποιήθηκε στις 3:54 τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/10).
Όπως έγινε γνωστό το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε 19.000 πόδια πάνω από την Κίναρο.
Χθες, Τρίτη, συνολικά, 19 αεροσκάφη (14 F-16, τέσσερα μη επανδρωμένα και ένα CN-235) παραβίασαν 63 φορές το FIR Αθηνών (οι 37 από τα μαχητικά και οι 26 από τα UAV), με τα οκτώ εξ αυτών να είναι οπλισμένα, ενώ σημειώθηκαν και τρεις εμπλοκές.
Από το σύνολο των παραβιάσεων,η μια ήταν υπέρπτηση, ενώ καταγράφηκαν και 15 παραβάσεις πάνω από το Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.