Η αγάπη που είχαν για τη σύζυγο και μητέρα αντίστοιχα, οδήγησε έναν άνδρα και τον γιο του, να προτιμήσουν να μείνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας για δύο μέρες, παρά να καταθέσουν αίτηση ακούσιας νοσηλείας, υπό τον φόβο ότι η σύζυγος και μητέρα, θα έμπαινε στο ψυχιατρείο.
Σύμφωνα με το «magnesianews.gr», πατέρας και γιος συνελήφθησαν το Σάββατο στον Βόλο, μετά από καταγγελία της γυναίκας ότι της επιτέθηκαν γιατί δεν καθάρισε το σπίτι και τη χτύπησαν.
Οι δύο άνδρες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο το Σάββατο και την Κυριακή ως κατηγορούμενοι και δεν κινήθηκαν κατά της γυναίκας.
Χθες οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου η γυναίκα, που εμφανίστηκε με επίδεσμο στο δεξί της χέρι, κατέθεσε ότι η ίδια τους επιτέθηκε, διότι αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είχε πάρει τα χάπια της.
Σε ερώτηση του εισαγγελέα έδρας, πατέρας και γιος υποστήριξαν ότι προτίμησαν να κρατηθούν για δύο ημέρες, γιατί φοβήθηκαν να μην κλείσουν τη γυναίκα στο ψυχιατρείο, με αποτέλεσμα να αθωωθούν από την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής