Βιασμός 12χρονης: Τυπική απολογία θα δώσουν οι δύο βιαστές
Κατά πληροφορίες δεν θα απαντήσουν σε καμία ερώτηση του ανακριτή
Βασιλική Κόκκαλη
Τυπική θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία που θα δώσουν τελικά οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκαν στον ανακριτή.
Την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων, όπως αναφέρουν, τέλος, οι ίδιες πληροφορίες, δεν αναλαμβάνει κανείς δικηγόρος καθώς τρεις που ορίστηκαν από τον ανακριτή, αρνήθηκαν να το κάνουν.
Η λύση που προκρίθηκε είναι την υπεράσπισή τους να αναλάβει για τυπικούς και μόνο λόγους ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ο δικηγόρος, δηλαδή, που ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση αυτή το πρωί της Τετάρτης κατά τη μεταφορά των κατηγορουμένων στον ανακριτή.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.