Η πορεία ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00 στην Καμάρα και οι δρόμοι δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, περίπου 200 άτομα εξέφρασαν, όπως λένε, την αλληλεγγύη τους στον αναρχικό απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.
«Ο Γιάννης συνεχίζει να βρίσκεται φυλακισμένος παρόλο που έχει εκτίσει την απαιτούμενη ποινή για την υφ' όρων αποφυλάκιση αλλά και την πειθαρχική ποινή όπως και την ποινή κράτησης (που δεν συγχωνεύεται) για το πειθαρχικό παράπτωμα της απόδρασης, ενώ από τη Δευτέρα 23 Μαΐου βρίσκεται σε απεργία πείνας ενάντια στην εκδικητική μεταχείρισή του, διεκδικώντας την ελευθερία του, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του», ανέφεραν σε σχετικό τους κάλεσμα.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι τα άτομα αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας από όπου ξεκίνησαν την πορεία, ενώ η Τροχαία ήταν επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Επιπλέον, αστυνομικοί των ΜΑΤ «συνόδευαν» την πορεία.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών