Πάτρα: Στις τεταμένες σχέσεις Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου αναφέρθηκε η μητέρα της 33χρονης

Πάτρα: Στις τεταμένες σχέσεις Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου αναφέρθηκε η μητέρα της 33χρονης

Πάνω από τέσσερις ώρες κράτησε η κατάθεση της μητέρας της Πισπιρίγκου και περίπου τρεις ώρες αυτή του πατριού της, τη Δευτέρα - Τι είπε στην κατάθεσή του το σαββατοκύριακο ο πατέρας του Δασκαλάκη

5553305
Να δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με όσα γνώριζουν για την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, κλήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές η μητέρα, ο πατέρας και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το Mega, η Ελένη Λεγάτου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας, με την κατάθεσή της να κρατά περίπου ως τις 2 το μεσημέρι. Πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν στη μεταξύ σχέση του εν διαστάσει πλέον ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας περιστατικά μεταξύ των δυο και «φωτίζοντας» άγνωστες πτυχές του έγγαμου βιού τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckv14sqrkcmx)


Σειρά πήρε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαϊας ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιώργος Γεωργίου, η κατάθεση του οποίου κράτησε, σύμφωνα με το Tempo24, πάνω από τρεις ώρες. Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργίου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κατηγορούμενης, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, την οποία και επισκέπτεται στις Φυλακές.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κινήθηκε στην κατάθεσή του, μέσα στο σαββατοκύριακο στη ΓΑΔΑ, στην ίδια γραμμή με τον γιο του. Ότι δηλαδή, δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειχνε να είναι μια καλή μητέρα. Η μητέρα του Μάνου, εξαιτίας κάποιων κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ζήτησε να καταθέσει στην Πάτρα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πού και πότε θα καταθέσει ο πατέρας του 33χρονης, Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Τελευταία θα καταθέσει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ενώ και η 33χρονη θα κληθεί εντός των ημερών από τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών που χειρίζονται την έρευνα της Εισαγγελίας για νέες εξηγήσεις ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο άλλων παιδιών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακός πόλεμος: Το µεγάλο κόλπο του Πούτιν που ανεβάζει τον πληθωρισµό στη ∆ύση

Στα 4.832 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 11 θάνατοι, 97 διασωληνωμένοι

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης