ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια

Οι Αρχές ταυτοποίησαν και συνέλαβαν έναν 47χρονο άνδρα κινεζικής υπηκοότητας - Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του είχε δανείσει περίπου 10.000 ευρώ

vilia-38xroni-kineza
Τον δράστη της δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας Qiu Yun Lin που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία βαλίτσα στα Βίλια Αττικής ταυτοποίησαν και συνέλαβαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 38χρονη  γυναίκα συνήθιζε να παίζει τζόγο και να δανείζει χρηματικά ποσά σε ομοεθνείς της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε δανείσει περίπου 10.000 ευρώ στον 47χρονο ομοεθνή της και αυτό φαίνεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη Κινέζα είχε εξαφανιστεί από τις 17 Οκτωβρίου 2020 (σ.σ. είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της από τη μητέρα της στο Τ.Α. Ομονοίας), ενώ στις 29 Δεκεμβρίου 2020 εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε βαλίτσα (βρισκόταν σε εμβρυακή στάση).

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης