Φωτογραφίες από το ατύχημα στην Εθνική που προκάλεσε το μποτιλιάρισμα – Τι λέει διασώστρια του ΕΚΑΒ
Η νταλίκα αναποδογύρισε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κινέτας, προκαλώντας πολύωρη ταλαιπωρία – Διασώστρια του ΕΚΑΒ πέρασε τυχαία από το σημείο και παρείχε πρώτες βοήθειες στον τραυματία οδηγό
Πρώτες βοήθειες στον τραυματία οδηγό της νταλίκας που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη παρείχε διασώστρια του ΕΚΑΒ, που πήγαινε στη βάρδια της, όταν έπεσε πάνω στο τροχαίο, που προκάλεσε πολύωρη ταλαιπωρία στους εκδρομείς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.
Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, στο 59ο χλμ στο ύψος της Κινέτας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
«Η δουλειά του διασώστη δεν έχει αρχή και τέλος... Καθ’ οδόν για Αθήνα στην Κινέτα στο ρεύμα προς Κόρινθο είχε τροχαίο... Φυσικά σταμάτησα και τοποθέτησα αυχενικό κολάρο στον τραυματία οδηγό και έμεινα μαζί του μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοι από Κόρινθο να το παραλάβουν...και βουρ ξανά μέσα στο αμάξι για να πάω στην κανονική μου βάρδια. Για άλλη μια φορά το τσαντάκι που έχω πάντα απάνω μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη...μιας και χρησιμοποίησα αρκετά από αυτά που έχει μέσα...» λέει η διασώστρια.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.