Αλμυρός: «Μαϊμού» ο βιασμός 25χρονης από τον πρώην σύντροφό της στην τουαλέτα ουζερί
Η νεαρή γυναίκα ανακάλεσε την καταγγελία που είχε κάνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και δήλωσε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τον 27χρονο πρώην σύντροφό της, αλλά με τη συναίνεσή της
Η κοπέλα, που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από την οποία δεν προέκυψαν εκδορές, αμυχές ή άλλα ίχνη βίας. Έτσι, το Σάββατο έδωσε συμπληρωματική κατάθεση με την οποία ανακάλεσε τη μήνυση που είχε υποβάλλει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του καταστήματος ο 27χρονος την ακολούθησε, κλείδωσε την πόρτα, την ακινητοποίησε και την βίασε.
Στην απολογία του στον ανακριτή, ο φερόμενος ως βιαστής κατέθεσε ότι η πρώην σύντροφός του που βρισκόταν με διαφορετική παρέα στο ουζερί του ζήτησε να βρεθούν στην τουαλέτα και έκαναν συναινετικό σεξ. Μετά τη νέα κατάθεση της νεαρής, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Ωστόσο, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, που θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα παύσει η κατηγορία εναντίον του.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.