Τον εφιάλτη έζησε στην τουαλέτα μιας καφετέριας στον Αλμυρό μια 25χρονη κοπέλα, κάτοικος της περιοχής, η οποία καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της ότι την ακολούθησε εκεί και τη βίασε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr η 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε να διασκεδάζει σε καφέ–μπαρ της περιοχής, ενώ σε διαφορετική παρέα βρισκόταν και ο πρώην φίλος της.
Κάποια στιγμή κι ενώ η κοπέλα κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες, εκείνος φέρεται να την ακολούθησε και να την βίασε. Για το περιστατικό έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση ενώ ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελία την Μεγάλη Τρίτη, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.