Ένα προτότυπο και απρόσμενο δώρο δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα Σάββατο (16/4) στο Ηράκλειο για την κήρυξη των εργασιών του 2ου Προσυνεδρίου της Ν.Δ.
Πρόκειται για μια φωτογραφία που έχει τραβηχθεί το 1963, κατά την διάρκεια επίσκεψης του αειμνήστου πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της οποίας είχε εξαγγείλει την ίδρυση του Περιφερειακού Ιατρείου Κορφών.
Το συναισθηματικής αξίας δώρο προσέφερε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της κοινότητας Κορφών του δήμου Μαλεβυζίου κ. Κωστής Φαραζάκης, συνοδευόμενο κι από μια μαντινάδα:
«Kαλά κρατείς στη χώρα μας Κυριάκο το τιμόνι σαν την ακλή ανυφαντού που φαίνει το στημόνι».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»