Πάτρα: Δημοτικός σύμβουλος βγήκε ζωντανά στο δημοτικό συμβούλιο από το γήπεδο της Παναχαϊκής!
Ο δημοτικός σύμβουλος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα… οφέλη του Zoom συνδυάζοντας υποχρεώσεις και θέαμα – Άνοιξε το μικρόφωνο και έδειχνε ζωντανά εικόνες
Ποδόσφαιρο και πολιτική θέλησε να συνδυάσει ένας δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, που μετείχε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από το στάδιο της Παναχαΐκής.
Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Αλέκος Χρυσανθακόπουλος εξέπληξε τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», ενώ το δημοτικό συμβούλιο συζητούσε το ζήτημα του καθορισμού των συντελεστών τελών για το 2022, ο κ. Χρυσανθακόπουλος άνοιξε το μικρόφωνο και την κάμερα δείχνοντας εαυτόν από το γήπεδο, αλλά και εικόνες από τη νίκη της Παναχαϊκής επί του Αχέροντα Καναλακίου με 1-0 στο γήπεδο της Αγυιάς.
Το περιστατικό κράτησε λίγο. Ωστόσο ορισμένοι πρόλαβαν να το δουν και το σχολίασαν με χιούμορ. Πάντως η συνεδρίαση συνεχίστηκε, χωρίς νέες διακοπές για τα τεκταινόμενα στο γήπεδο.
Το στιγμιότυπο φαίνεται στο βίντεο του δημοτικού συμβουλίου και έγινε περίπου 35 λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.