Τηλεφώνημα για βόμβα στη Θεσσαλονίκη - Κλειστή η Μητροπόλεως (βίντεο και φωτογραφίες)
Εκκενώθηκαν καταστήματα - Η Αστυνομία έχει κλείσει με κορδέλες το σημείο της πλατείας Αριστοτέλους
Κλειστή για τα αυτοκίνητα είναι τα τελευταία λεπτά από το ύψος της οδού Κομνηνών η οδός Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στη συμβολή της πλατείας Αριστοτέλους με τον δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ο δρόμος παραμένει κλειστός προληπτικά αυτή την ώρα και τα καταστήματα έχουν εκκενωθεί.
Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα τοποθετήθηκαν κορδέλες στο σημείο της πλατείας Αριστοτέλους ανάμεσα στην οδό Τσιμισκή και τη Μητροπόλεως, έτσι ώστε να μην περνούν οι διερχόμενοι πολίτες.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί