«Δίδυμο» σήκωσε τηλεοράσεις από τουριστικά καταλύματα
Η κλοπή, η οποία έγινε το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια
Μάνος Τσαγκαράκης
Επιδρομή στα τουριστικά καταλύματα της περιοχής Μονολίθι στην Πρέβεζα έκανε ένα «ντουέτο» επιτήδειων, οι οποίοι «σήκωσαν» τρεις τηλεοράσεις με τα τηλεχειριστήριά τους, με προφανή σκοπό να τις πουλήσουν! Η κλοπή, η οποία έγινε το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια.
Τα στοιχεία των δύο Ελλήνων δραστών ταυτοποιήθηκαν και στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στο σπίτι του ενός μία από τις κλεμμένες τηλεοράσεις με το τηλεχειριστήριό της, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ξήλωσε καλώδια χαλκού αξίας 2.000 ευρώ
Σε μια αποθήκη στην Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης ένας Έλληνας «κυνηγός» χαλκού και ξήλωσε χάλκινα καλώδια αξίας 2.000 ευρώ. Όμως, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών και συνελήφθη το ίδιο απόγευμα, ενώ επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για την κλοπή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν το όχημα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, με την οποία τον οδήγησαν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.