Έδινε πλαστά ευρώ σε ανήλικους για να ψωνίζουν στην Πρέβεζα

Έδινε πλαστά ευρώ σε ανήλικους για να ψωνίζουν στην Πρέβεζα

Ο 25χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Τετάρτης

plastaa
Έκαναν το λάθος να πάνε δυο φορές στο ίδιο κατάστημα στην Πρέβεζα για να ψωνίσουν μικροπράγματα με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ δύο ανήλικοι, οι οποίοι κίνησαν υποψίες στον καταστηματάρχη που αντιλήφθηκε ότι και την πρώτη φορά τον είχαν πληρώσει με «μαϊμού» 20ευρο εισπράττοντας τα ρέστα!

Οι δυο ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο ένας έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με το πλαστό χαρτονόμισμα στην τσέπη και προσήχθη στην Ασφάλεια. Στην προανάκριση αποκάλυψε ότι, μαζί με τον δεύτερο ανήλικο, είχαν προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από έναν 25χρονο για να τα «ρίξουν» στην αγορά. Μάλιστα, ο ίδιος πιτσιρίκος είχε κάνει άλλη μία συναλλαγή με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και 10 ευρώ στο ίδιο κατάστημα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ είχε αποπειραθεί να ψωνίσει και σε άλλα τρία καταστήματα χωρίς να τα καταφέρει!

Ο 25χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη και στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 59 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με την δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων που σχηματίστηκε και σε βάρος των δυο ανηλίκων συνεργών του. Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.





Ειδήσεις σήμερα:

Πολυετής κάθειρξη στον «Ρασπούτιν των Άνδεων» Βλαδίμιρο Μοντεσίνος για απαγωγή δημοσιογράφου

«Προγράμματα χειμερινού τουρισμού με κοινωνικά κριτήρια», προανήγγειλε ο Κικίλιας

Οι φετινές πυρκαγιές στη Βολιβία απανθράκωσαν έκταση μεγαλύτερη... από το Βέλγιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης