Ο Νίκολας Κέιτζ παίζει τον... «Νίκολας Κέιτζ» στο «Αβάσταχτο βάρος του τεράστιου ταλέντου»

Ο Νίκολας Κέιτζ παίζει τον... «Νίκολας Κέιτζ» στο «Αβάσταχτο βάρος του τεράστιου ταλέντου»

Δείτε το τρέιλερ της σουρεάλ ταινίας που ο ίδιος ο Κέιτζ... δεν πρόκειται να παρακολουθήσει ποτέ

cage
O Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί ως (σχεδόν) ο εαυτός του στη νέα σουρεάλ ταινία του με τίτλο «Το αβάσταχτο βάρος του τεράστιου ταλέντου» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Απριλίου του 2022.

Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε εχθές έχει ήδη ενθουσιάσει τους φαν του εκκεντρικού σταρ, του οποίου οι αμφιλεγόμενες επαγγελματικές επιλογές εδώ και αρκετά χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα την σταδιακή «κατηφορική τροχιά» της καριέρας του.

Το αλλοτινό είδωλο του Χόλιγουντ που πρωταγωνίστησε σε blockbuster τη δεκαετία του '90 έχει σίγουρα παίξει σε αρκετές ταινίες αμφιβόλου ποιότητας, όμως κάποιες από τις πιο πρόσφατες δουλειές του (Mandy, Pig) απέδειξαν σε κριτικούς και κοινό ότι παραμένει χαρισματικός και μοναδικός σε αυτό που κάνει, ακόμα κι αν κάποιοι βρίσκουν το παίξιμό του υπερβολικό και τον ίδιο υπερεκτιμημένο.

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022 Movie) Official Red Band Teaser Trailer – Nicolas Cage



Το «The Unbearable Weight of Massive Talent» ακολουθεί τον χρεωμένο Κέιτζ καθώς αποδέχεται έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων την πρόσκληση ενός πάμπλουτου super fan του (τον οποίο υποδύεται ο Πέντρο Πασκάλ) να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίτων του στην Ισπανία. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά, η CIA αναθέτει στον Κέιτζ να φέρει εις πέρας μια αποστολή προκειμένου να σώσει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Κλείσιμο
Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Τομ Γκόρμικαν, το «Αβάσταχτο βάρος του τεράστιου ταλέντου» περιλαμβάνει στο καστ του τους Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τίφανι Χάντις, Λίλι Σιν, Τζέικομπ Σκίπιο και Πάκο Λεόν. Το σενάριο έγραψαν από κοινού ο Γκόρμικαν και ο Κέβιν Έτεν, που έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Κέιτζ και τρία ακόμη πρόσωπα.

Ο Κέιτζ είπε στο Entertainment Weekly ότι ο χαρακτήρας του «Νικ Κέιτζ» στην ταινία «αισθάνεται ανικανοποίητος και προσπαθεί να διαχειριστεί την απόρριψη που μπορεί να συμβεί συχνά στην μικρή πόλη που λέγεται Χόλιγουντ». «Εγώ δεν είμαι έτσι στην πραγματικότητα. Νιώθω αρκετά καλά με τα πράγματα στη ζωή μου», είχε προσθέσει ο σταρ χαρακτηρίζοντας τον «Νικ Κέιτζ» της οθόνης μιας «επινοημένη εκδοχή» του εαυτού του.

Τον Σεπτέμβριο, ο Κέιτζ είπε στο Collider ότι ο ίδιος δεν θα παρακολουθήσει ποτέ τη συγκεκριμένη ταινία, μιας και θα ήταν εξαντλητικό για τον ίδιο να δει στην οθόνη αυτήν την «ακρως νευρωτική και γεμάτη άγχος εκδοχή του εαυτού του» που έφερε στη ζωή με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τομ Γκόρμικαν. 



Ειδήσεις σήμερα:

Είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του ο μητροκτόνος των Γρεβενών!

Στην Αθήνα νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από ισχαιμικό επεισόδιο

Viral ο φανταστικός διάλογος της πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα με τη «μελλοντική» κόρη της για θέματα... στήθους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης