Κρεμασμένος στην αποθήκη όπου εργαζόταν βρέθηκε 45χρονος στη Θεσσαλονίκη
Τον άτυχο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο δύο φίλοι του, οι οποίοι και τον αναζητούσαν
Τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό έδωσε ένας 45χρονος άνδρας, στην περιοχή των Βυζαντινών Νερόμυλων, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τον άτυχο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο δύο φίλοι του, οι οποίοι και τον αναζητούσαν. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη αργά καθώς ο 45χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε στο εσωτερικό αποθήκης της μάντρας στην οποία εργαζόταν.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.