Ελλάδα: Θέλουμε διαγραμμίσεις για να... συμμορφώθουμε
Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να ενισχύει την οδική ασφάλεια με παρεμβάσεις σε σε σημεία που καταγράφονται τροχαία ατυχήματα.
UPD:
Σε οδικές παρεμβάσεις σε σημεία που σημειώνονται τροχαία ατυχήματα στο οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, με στόχο την καλύτερη προάσπιση της οδικής ασφάλειας, προχώρησαν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, με εντολή του ΠεριφερειάρχηΓ. Πατούλη. Μάλιστα επιλύθηκε και ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στη Λεωφόρο Χαμοστέρνας, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας έχουν σημειωθεί σοβαρά ατυχήματα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»